Asa cum a promis, Christian Green revine in forta pe scena muzicii electronice din Romania. Dupa o lunga asteptare, in luna martie, Christian a lansat piesa “Hi”, iar in curand va urma un nou EP, numit “Sunrise”, ce va contine piesele “Sunrise” si “One”. Christian promite un groove atipic si un sound fresh, coordonate ce i-au definitivat de altfel intreaga cariera.


Anul acesta Christian sarbatoreste 20 de ani de activitate in lumea muzicii si-si aduce aminte cu placere de momentele cand fugea de acasa pe geam, la 14 ani, pentru a putea sa mixeze în club.

Pe langa activitatea de productie pe care se axeaza din ce in ce mai mult, Christian lucreaza intens la proiectul In The Mix, care cuprinde un podcast saptamanal, difuzat pe mai multe posturi de radio din Romania si Germania.

Am muncit foarte mult la aceste doua piese si imi doresc ca publicul sa le primeasca cu entuziasm. Pentru ca mi-am impus sa lucrez numai cu profesionisti, de aceasta data am avut placerea sa colaborez pe partea de mixing si master cu Mircea Presel de la Audio Gate Studio, caruia doresc sa ii multumesc pe aceasta cale. Cele doua piese sunt momentan in lucru si le voi lansa in curand pe un EP, care se va numi Sunrise” – spune artistul.

Vezi mai mult pe www.djsets.ro!